Chów bez antybiotyków to coś wyjątkowego? Oto fakty i mity o produkcji mięsa

Lucyna Talaśka-Klich
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Omówimy niektóre fakty i mity.
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Omówimy niektóre fakty i mity. Obraz salofoto z Pixabay
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bydgoszczy wyjaśnia wątpliwości związane z produkcją mięsa.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Polacy opracowali lek na śmiertelną chorobę

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na strefaagro.pl Strefa Agro