Chów bez antybiotyków to coś wyjątkowego? Oto fakty i mity o produkcji mięsa

Lucyna Talaśka-Klich
Lucyna Talaśka-Klich
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Omówimy niektóre fakty i mity.
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Omówimy niektóre fakty i mity. Obraz salofoto z Pixabay
Nieprawdziwych informacji na temat produkcji mięsa jest w internecie coraz więcej. Docierają one także do producentów drobiu i wieprzowiny, którzy zauważają, że szkodzą one wszystkim - zarówno rolnikom, przetwórcom, jak i konsumentom. Wojewódzki Inspektorat Weterynarii w Bydgoszczy wyjaśnia wątpliwości związane z produkcją mięsa.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Chów bez antybiotyków to coś wyjątkowego? Oto fakty i mity o produkcji mięsa - Gazeta Pomorska