1/17
Mąka tortowa, jak sama nazwa wskazuje, doskonale sprawdzi...
fot. pixabay.com

Typ mąki 450

Mąka tortowa, jak sama nazwa wskazuje, doskonale sprawdzi się przy wypieku tortów. Ich bazą jest najczęściej lekki biszkopt.

2/17
Po mąkę poznańską warto sięgnąć, robiąc np. makaron.
fot. pixabay.com

Typ mąki 500, poznańska, białostocka

Po mąkę poznańską warto sięgnąć, robiąc np. makaron.

3/17
Mąka krupczatka jest polecana np. do przygotowania ciast...
fot. pixabay.com

Typ mąki 500, krupczatka

Mąka krupczatka jest polecana np. do przygotowania ciast kruchych

4/17
Mąka wrocławska zda egzamin podczas wypieku ciast...
fot. pixabay.com

Mąka wrocławska, typ 500

Mąka wrocławska zda egzamin podczas wypieku ciast francuskich czy do ciasta naleśnikowego.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Najlepsze sąsiedztwo dla fasoli. Możesz uprawiać w ogródku i na balkonie

Najlepsze sąsiedztwo dla fasoli. Możesz uprawiać w ogródku i na balkonie

Czas na zakupy! Ceny warzyw na targowiskach przed Wielkanocą

Czas na zakupy! Ceny warzyw na targowiskach przed Wielkanocą

Odkryj fascynujące ciekawostki o polskich lasach! Ile średnio mają lat?

Odkryj fascynujące ciekawostki o polskich lasach! Ile średnio mają lat?

Zobacz również

Za 6-7 lat na polskich polach będą pracować ciągniki autonomiczne. Z dopłatami?

Za 6-7 lat na polskich polach będą pracować ciągniki autonomiczne. Z dopłatami?

Wielkie fermy i nieznośny odór. Co zrobić z tym problemem?

Wielkie fermy i nieznośny odór. Co zrobić z tym problemem?