1/6
Grillowanie to jedno z zajęć, któremu ochoczo oddajemy się w...
fot. GettyImages/Peera_Sathawirawong

Grillowanie to jedno z zajęć, któremu ochoczo oddajemy się w okresie wakacyjnym.

2/6
Drażniący dym nie ułatwia przygotowania dań. Użycie tacek...
fot. GettyImages/RossHelen

Drażniący dym nie ułatwia przygotowania dań. Użycie tacek lub folii aluminiowej ograniczy wydzielanie się szkodliwych substancji.

3/6
Jakość mięsa ma znaczenie, warto postawić na lokalnych...
fot. GettyImages/zi3000

Jakość mięsa ma znaczenie, warto postawić na lokalnych dostawców. Karkówka czy żeberka z okolicznej masarni mają mniej konserwantów i ulepszaczy niż gotowe wyroby pakowane w marketach.

4/6
Na grillu, oprócz mięsa, znajdzie się miejsce dla warzyw....
fot. GettyImages/zi3000

Na grillu, oprócz mięsa, znajdzie się miejsce dla warzyw. Trwa sezon na cukinię, którą można wykorzystać przy szaszłykach lub podgrzewać pokrojoną w plasterki.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Za 6-7 lat na polskich polach będą pracować ciągniki autonomiczne. Z dopłatami?

Za 6-7 lat na polskich polach będą pracować ciągniki autonomiczne. Z dopłatami?

Czas na zakupy! Ceny warzyw na targowiskach przed Wielkanocą

Czas na zakupy! Ceny warzyw na targowiskach przed Wielkanocą

Najlepsze rośliny towarzyszące dla rzodkiewki. To posadź obok

Najlepsze rośliny towarzyszące dla rzodkiewki. To posadź obok

Zobacz również

Czas na zakupy! Ceny warzyw na targowiskach przed Wielkanocą

Czas na zakupy! Ceny warzyw na targowiskach przed Wielkanocą

Wielkie fermy i nieznośny odór. Co zrobić z tym problemem?

Wielkie fermy i nieznośny odór. Co zrobić z tym problemem?