4/7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Buraki najlepiej pokroić na wygodne do zjedzenia kawałki. W...
fot. pixabay.com

Buraki najlepiej pokroić na wygodne do zjedzenia kawałki. W dużych słoikach powinny się również znaleźć listki laurowe, czosnek oraz solanka. Proces fermentacji trwa około tygodnia i odbywa się w warunkach pokojowych.

Zobacz również

Oto 6 prostych sposobów, by nie marnować jedzenia i kupować taniej

Oto 6 prostych sposobów, by nie marnować jedzenia i kupować taniej

Skorupki jaj, mleko i drożdże. Co je łączy?

Skorupki jaj, mleko i drożdże. Co je łączy?

Polecamy

Które rasy bydła są najpopularniejsze na świecie?

Które rasy bydła są najpopularniejsze na świecie?

Polacy są coraz bardziej eko. W jaki sposób?

Polacy są coraz bardziej eko. W jaki sposób?

ARiMR zaczyna przelewać resztę dopłat bezpośrednich. Zakończyła się wypłata zaliczek

ARiMR zaczyna przelewać resztę dopłat bezpośrednich. Zakończyła się wypłata zaliczek

Dodaj ogłoszenie