Najlepsze sery będą wybierane w trzech kategoriach – ser świeży, ser dojrzewający oraz ser pleśniowy. W konkursie mogą wziąć udział mieszkańcy Mazowsza, którzy prowadzą działalność gospodarczą czy rolniczy handel detaliczny, jak również osoby fizyczne, które potrafią wytwarzać sery podpuszczkowe. Każdy uczestnik może zgłosić tylko jeden produkt. Sery nagrodzone w poprzednich edycjach konkursu nie mogą być ponownie zgłaszane.
Aby wziąć udział w konkursie wytwórcy muszą dostarczyć wypełniony formularz zgłoszeniowy osobiście lub pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ulica Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa, ewentualnie e-mailem na adresy: [email protected] bądź [email protected]. Termin składania zgłoszeń upływa w piątek 20 lipca. Laureatów poznamy w sierpniu.
ZOBACZ TAKŻE: Konferencja w sprawie ceny wody w Radomiu
Piękne WAGS podczas world cup 2018 w Rosji [zdjęcia]
Wiemy jakim jesteś typem gościa weselnego! QUIZ
Zakazane pamiątki z wakacji - tego nie przywieziecie do domu!
TOP 18 zasad postępowania w czasie burzy
To jedne z najdłuższych wakacji! Zobacz wakacyjne memy!
Jesteś świeżo upieczonym kierowcą? Tych błędów się wystrzegaj
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?