Mięso na cenzurowanym? Unia rozważa koniec jego promocji. Producenci protestują i zarzucają manipulację

Monika Kaczyńska
Monika Kaczyńska
Przeciętny Polak je rocznie ponad 88 kg mięsa. Zalecana przez lekarzy ilość to nieco mniej niż  40 kilogramów
Przeciętny Polak je rocznie ponad 88 kg mięsa. Zalecana przez lekarzy ilość to nieco mniej niż 40 kilogramów Łukasz Kaczanowski
Najpierw propozycja europosłanki Sylwii Spurek, później głosy z Komisji Europejskiej o zaprzestaniu promocji mięsa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej zelektryzowały nie tylko branżę mięsną. Kotlet schabowy znalazł się na cenzurowanym.

Najpierw propozycja europosłanki Sylwii Spurek, później głosy z Komisji Europejskiej o zaprzestaniu promocji mięsa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej zelektryzowały nie tylko branżę mięsną. Kotlet schabowy znalazł się na cenzurowanym. Najpierw propozycja europosłanki Sylwii Spurek, później głosy z Komisji Europejskiej o zaprzestaniu promocji mięsa w ramach Wspólnej Polityki Rolnej zelektryzowały nie tylko branżę mięsną. Kotlet schabowy znalazł się na cenzurowanym.

Chcesz więcej?

Kup prenumeratę cyfrową i ciesz się nieograniczonym dostępem do najlepszych artykułów w jednym miejscu

Subskrybuj