Ocet jabłkowo-miodowy nowym produktem tradycyjnym

Redakcja
Ocet jabłkowo-miodowy, wytwarzany przez Jana Wróblewskiego, właściciela pasieki wędrownej Debora ze Szprotawy, został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Ocet jabłkowy-miodowy posiada wiele cennych wartości zdrowotnych. Poprawia procesy trawienia, obniża poziom cholesterolu, poprawia stan naczyń krwionośnych, zapobiega miażdżycy i nadciśnieniu.

To drugi, po ziołomiodzie pokrzywowym, produkt tradycyjny z pasieki Debora i 44. na liście lubuskiej.

Zobacz pozostałe lubuskie produkty tradycyjne:

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Ocet jabłkowo-miodowy nowym produktem tradycyjnym - Gazeta Lubuska