Podkarpacka kuchnia. Tych potraw musisz spróbować będąc w naszym regionie [SUBIEKTYWNY PRZEGLĄD]

Ula Sobol
Moczka nazywana jest również maczajką, maczką lub maścidłem. Najlepiej smakuje na ciepło z drożdżowymi kapuśniaczkami. W gmienie Sanok to rodzaj gęstego sosu zrobionego z mleka, maku i cukru Krystyna Baranowska
Podkarpacie ma bardzo bogate tradycje kulinarne, które udaje nam się ocalić od zapomnienia. Oto subiektywny przegląd TOP 12 podkarpackich potraw, którymi możemy chwalić się w całej Polsce.

Rodzaj białka w diecie ma znaczenie

Wideo

Materiał oryginalny: Podkarpacka kuchnia. Tych potraw musisz spróbować będąc w naszym regionie [SUBIEKTYWNY PRZEGLĄD] - Nowiny

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3