Słodko-gorzki smak jabłka z polskiego sadu
Idared, Gloster, Gala, Jonagold. Dla smakoszy te nazwy kojarzą się z prawdziwą ucztą, a dla sadowników - z zarobkiem. Właśnie wchodzimy w szczyt zbiorów jabłek. Zbiorów, które w tym roku będą rekordowe. Idared, Gloster, Gala, Jonagold. Dla smakoszy te nazwy kojarzą się z prawdziwą ucztą, a dla sadowników - z zarobkiem. Właśnie wchodzimy w szczyt zbiorów jabłek. Zbiorów, które w tym roku będą rekordowe.
Chcesz więcej?
Kup prenumeratę cyfrową i ciesz się nieograniczonym dostępem do najlepszych artykułów w jednym miejscu
SubskrybujMasz już dostęp? Zaloguj się
Materiał oryginalny: Słodko-gorzki smak jabłka z polskiego sadu - Plus Kurier Lubelski
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.