Zobacz, ile kosztują warzywa i owoce na targowiskach [ZDJĘCIA]

Ewa Łabno
Ewa Łabno
Z powodu pandemii koronawirusa i doskwierającej rolnikom dużej suszy znacznie wzrosły ceny warzyw i owoców. Niektóre z nich notowały w ostatnich dniach rekordowe ceny, np. polskie truskawki -  23 zł za kilogram, fasolka szparagowa - 35 zł za kilogram, czy bób - cena opakowania 25 zł. Sprawdziliśmy we wrocławskich halach targowych, jakie są aktualne ceny warzyw i owoców. Ceny warzyw i owoców z wrocławskich targowisk. Ile za kilogram? Zobacz na kolejnych slajdach - posługujcie się klawiszami strzałek, myszką lub gestami.
Z powodu pandemii koronawirusa i doskwierającej rolnikom dużej suszy znacznie wzrosły ceny warzyw i owoców. Niektóre z nich notowały w ostatnich dniach rekordowe ceny, np. polskie truskawki - 23 zł za kilogram, fasolka szparagowa - 35 zł za kilogram, czy bób - cena opakowania 25 zł. Sprawdziliśmy we wrocławskich halach targowych, jakie są aktualne ceny warzyw i owoców. Ceny warzyw i owoców z wrocławskich targowisk. Ile za kilogram? Zobacz na kolejnych slajdach - posługujcie się klawiszami strzałek, myszką lub gestami. Paweł Relikowski
Z powodu pandemii koronawirusa i doskwierającej rolnikom dużej suszy znacznie wzrosły ceny warzyw i owoców. Niektóre z nich notowały w ostatnich dniach rekordowe ceny, np. polskie truskawki - 23 zł za kilogram, fasolka szparagowa - 35 zł za kilogram, czy bób - cena opakowania 25 zł. Sprawdziliśmy we wrocławskich halach targowych, jakie są aktualne ceny warzyw i owoców.
emisja bez ograniczeń wiekowychnarkotyki
Wideo

Strefa Biznesu: Czterodniowy tydzień pracy w tej kadencji Sejmu

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Zobacz, ile kosztują warzywa i owoce na targowiskach [ZDJĘCIA] - Gazeta Wrocławska