5/7
Zamiast odcinać każdą końcówkę pojedynczo, ułóż fasoli obok...
fot. zdjęcie ilustracyjne/ 123rf

Fasolka szparagowa na obiad

Zamiast odcinać każdą końcówkę pojedynczo, ułóż fasoli obok siebie i odetnij ich końce. Ten trik znacznie przyśpieszy pracę.

6/7
Prosty, a zarazem genialny trik na przygotowanie fasolki...
fot. zdjęcie ilustracyjne/ 123rf

Fasolka szparagowa na desce

Prosty, a zarazem genialny trik na przygotowanie fasolki wymaga jedynie użycia ostrego i dużego noża kuchennego.

7/7
Zarówno zieloną, jak i żółtą fasolkę gotujemy w wodzie z...
fot. pixabay.com

Fasolka szparagowa

Zarówno zieloną, jak i żółtą fasolkę gotujemy w wodzie z dodatkiem łyżeczki soli i łyżeczki cukru. Żółta jest gotowa po ok. 10 minutach, zielona wymaga więcej czasu.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Zobacz również

Do batatów dodaję kaszę i smażę. To najsmaczniejsze kotlety warzywne

Do batatów dodaję kaszę i smażę. To najsmaczniejsze kotlety warzywne

Ekspresowa „oszukana” pizza z cukinii. Nie ma drożdży, ale jest pyszna

Ekspresowa „oszukana” pizza z cukinii. Nie ma drożdży, ale jest pyszna

Polecamy

Ogórki małosolne na sucho. Wypróbuj ekspresowy przepis

Ogórki małosolne na sucho. Wypróbuj ekspresowy przepis

Do batatów dodaję kaszę i smażę. To najsmaczniejsze kotlety warzywne

Do batatów dodaję kaszę i smażę. To najsmaczniejsze kotlety warzywne

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby

Tania i szybka surówka z rzodkiewki. Zrób ją do schabowego lub ryby