1/17
Mąka tortowa, jak sama nazwa wskazuje, doskonale sprawdzi...
fot. pixabay.com

Typ mąki 450

Mąka tortowa, jak sama nazwa wskazuje, doskonale sprawdzi się przy wypieku tortów. Ich bazą jest najczęściej lekki biszkopt.

2/17
Po mąkę poznańską warto sięgnąć, robiąc np. makaron.
fot. pixabay.com

Typ mąki 500, poznańska, białostocka

Po mąkę poznańską warto sięgnąć, robiąc np. makaron.

3/17
Mąka krupczatka jest polecana np. do przygotowania ciast...
fot. pixabay.com

Typ mąki 500, krupczatka

Mąka krupczatka jest polecana np. do przygotowania ciast kruchych

4/17
Mąka wrocławska zda egzamin podczas wypieku ciast...
fot. pixabay.com

Mąka wrocławska, typ 500

Mąka wrocławska zda egzamin podczas wypieku ciast francuskich czy do ciasta naleśnikowego.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Walka jest nierówna. Arktyczny mróz zaatakował kwiaty, drzewa i krzewy owocowe

Walka jest nierówna. Arktyczny mróz zaatakował kwiaty, drzewa i krzewy owocowe

Trwa rozpaczliwa walka polskich sadowników! Jeśli przegrają, nie będzie owoców

Trwa rozpaczliwa walka polskich sadowników! Jeśli przegrają, nie będzie owoców

Andrzej z Plutycz zdradza plany na przyszłość. Na polu pojawił się prawdziwy potwór

Andrzej z Plutycz zdradza plany na przyszłość. Na polu pojawił się prawdziwy potwór

Zobacz również

Walka jest nierówna. Arktyczny mróz zaatakował kwiaty, drzewa i krzewy owocowe

Walka jest nierówna. Arktyczny mróz zaatakował kwiaty, drzewa i krzewy owocowe

W polskich lasach pierwsze borowiki i maślaki. Pogoda zaskoczyła grzybiarzy

W polskich lasach pierwsze borowiki i maślaki. Pogoda zaskoczyła grzybiarzy