1 z 17
Mąka tortowa, jak sama nazwa wskazuje, doskonale sprawdzi...
fot. pixabay.com

Typ mąki 450

Mąka tortowa, jak sama nazwa wskazuje, doskonale sprawdzi się przy wypieku tortów. Ich bazą jest najczęściej lekki biszkopt.

2 z 17
Po mąkę poznańską warto sięgnąć, robiąc np. makaron.
fot. pixabay.com

Typ mąki 500, poznańska, białostocka

Po mąkę poznańską warto sięgnąć, robiąc np. makaron.

3 z 17
Mąka krupczatka jest polecana np. do przygotowania ciast...
fot. pixabay.com

Typ mąki 500, krupczatka

Mąka krupczatka jest polecana np. do przygotowania ciast kruchych

4 z 17
Mąka wrocławska zda egzamin podczas wypieku ciast...
fot. pixabay.com

Mąka wrocławska, typ 500

Mąka wrocławska zda egzamin podczas wypieku ciast francuskich czy do ciasta naleśnikowego.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Koniec strajku głodowego rolników. Obiecano im spotkanie

Koniec strajku głodowego rolników. Obiecano im spotkanie

Sianokosy na archiwalnych zdjęciach. Zobacz, jak kiedyś wyglądała praca na roli

Sianokosy na archiwalnych zdjęciach. Zobacz, jak kiedyś wyglądała praca na roli

Czy możliwa jest rezygnacja z Zielonego Ładu? Tego domagają się rolnicy

TYLKO U NAS
Czy możliwa jest rezygnacja z Zielonego Ładu? Tego domagają się rolnicy

Zobacz również

Koniec strajku głodowego rolników. Obiecano im spotkanie

Koniec strajku głodowego rolników. Obiecano im spotkanie

Pokazowa zagroda żubrów bije rekordy popularności wśród turystów

Pokazowa zagroda żubrów bije rekordy popularności wśród turystów