1/10
Wołowina, wieprzowina, drób. Tak zmieniają się ceny produktów mięsnych - za co płacimy najwięcej?
Na podstawie informacji o cenach żywności w Polsce ze stycznia tego roku, które opracował Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa monitorujący rynek, podajemy średnie stawki popularnych produktów mięsnych w detalu. Zobaczcie, jak się zmieniały w ciągu ostatnich dwóch lat, o ile i za co płacimy najwięcej na kolejnych slajdach>>>
2/10
Piersi z kurczęcia (filet) (za 1 kg): grudzień 2019 - 15,44 zł; grudzień 2018 - 15,01 zł; grudzień 2017 - 15,65 zł
3/10
Piersi z indyka (filet) (za 1 kg): grudzień 2019 - 26,87 zł; grudzień 2018 - 23,66 zł; grudzień 2017 - 22,77 zł
4/10
Schab wieprzowy środkowy bez kości: grudzień 2019 - 21,29 zł; grudzień 2018 - 12,67 zł; grudzień 2017 - 17,30 zł