5/6
MIĘSO
biodrówka: 20 zł/kg
boczek świeży: 19 zł/kg
golonka: 13 zł/kg
karkówka bez kości: 22 zł/kg
kości: 5 zł/kg
łopatka bez kości: 19 zł/kg
mielone: 19 zł/kg
nogi: 5 zł/kg
ogony: 5 zł/kg
polędwica: 30 zł/kg
schab bez kości: 22 zł/kg
schab z kością: 20 zł/kg
słonina mielona: 8 zł/kg
żeberka: 19 zł/kg
6/6
DRÓB
Kurczak:
cały: 7,50 zł/kg
ćwiartka: 5,80/kg
filet: 15,60 zł/kg
łapki: 4 zł/kg
porcja rosołowa: 2 zł/kg
serca: 6,60 zł/kg
skrzydełka: 8,50 zł/kg
wątróbki: 7,50 zł/kg
udka: 8,80 zł/kg
żołądki: 8,50 zł/kg
kura: 10 zł/kg
Indyk:
chrząstki: 8,50 zł/kg
filet: 14 zł/kg
golonka: 9,80 zł/kg
medalion: 18 zł/kg
mielone: 15,50 zł/kg
skrzydła: 9,80 zł/kg
szyje: 7 zł/kg
udziec bez kości: 18 zł/kg
udziec z kością: 14,50 zł/kg
wątróbki: 8 zł/kg
żołądki: 15 zł/kg