1/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


2/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


3/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


4/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Konie na drodze do Morskiego Oka tylko dla ozdoby? To będzie ważna decyzja

Konie na drodze do Morskiego Oka tylko dla ozdoby? To będzie ważna decyzja

Ekologiczny oprysk na stonkę ziemniaczaną i naturalni wrogowie. Pozbądź się szkodnika

Ekologiczny oprysk na stonkę ziemniaczaną i naturalni wrogowie. Pozbądź się szkodnika

Czy możliwa jest rezygnacja z Zielonego Ładu? Tego domagają się rolnicy

TYLKO U NAS
Czy możliwa jest rezygnacja z Zielonego Ładu? Tego domagają się rolnicy

Zobacz również

Konie na drodze do Morskiego Oka tylko dla ozdoby? To będzie ważna decyzja

Konie na drodze do Morskiego Oka tylko dla ozdoby? To będzie ważna decyzja

Sianokosy na archiwalnych zdjęciach. Zobacz, jak kiedyś wyglądała praca na roli

Sianokosy na archiwalnych zdjęciach. Zobacz, jak kiedyś wyglądała praca na roli