1/9
Kiełbasa krucha z Koszęcina.
- Polecamy kiełbaskę z Koszęcina bez dodatków, konserwantów, dodajemy tylko sól peklowaną.Doskonała na chlebek, jeść najlepiej na zimno - słyszymy. 32 zł kilo.
2/9
Zapiekanka Raclette. Prawdziwy specjał.
Specjalny ser Raclette został sprowadzony ze Szwajcarii.
Podawany na ciepło z ziołami i przyprawami. Smakuje wyśmienicie. Kosztuje 8 złotych.
3/9
Kwas chlebowy Wileński. Napój klasyfikowany jako bezalkoholowy, mimo niewielkiej zawartości alkoholu, wytwarzany przez fermentację chleba. Pochodzi z Litwy. Butelka kosztuje 12 złotych.
4/9
Słonina solona w przyprawach. - Można ją kroić i kłaść bezpośrednio na kanapki. Doskonała jest również do sałatek - przekonuje nas pani z jarmarku. 22,90 zł za kilo.