9/12
1 kg wołowiny najlepiej piec od 60 do 80 minut w...
fot. pixabay.com

Temperatury pieczenia mięs - wołowina

1 kg wołowiny najlepiej piec od 60 do 80 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.

10/12
1 kg cielęciny najlepiej piec ok. 80 minut w temperaturze...
fot. pixabay.com

Temperatury pieczenia mięs - cielęcina

1 kg cielęciny najlepiej piec ok. 80 minut w temperaturze 160 stopni Celsjusza.

11/12
Najkrócej można mrozić mięso mielone - do trzech miesięcy.
fot. pixabay.com

Zamrażanie mięsa

Najkrócej można mrozić mięso mielone - do trzech miesięcy.

12/12
Najdłużej można mrozić wołowinę i cielęcinę - nawet do roku.
fot. pixabay.com

Zamrażanie mięsa

Najdłużej można mrozić wołowinę i cielęcinę - nawet do roku.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczPrzejdź na i.pl

Polecamy

Ten ciągnik obrabia ziemię bez kierowcy. To pierwsza taka maszyna w Polsce

Ten ciągnik obrabia ziemię bez kierowcy. To pierwsza taka maszyna w Polsce

Andrzej z Plutycz zdradza plany na przyszłość. Na polu pojawił się prawdziwy potwór

Andrzej z Plutycz zdradza plany na przyszłość. Na polu pojawił się prawdziwy potwór

Zarobisz przy zbiorze szparagów, truskawek, pieczarek. Płacą do 9 tys. zł

Zarobisz przy zbiorze szparagów, truskawek, pieczarek. Płacą do 9 tys. zł

Zobacz również

IMGW znów ostrzega: będą przymrozki. Sadownicy i ogrodnicy liczą straty

IMGW znów ostrzega: będą przymrozki. Sadownicy i ogrodnicy liczą straty

Ten ciągnik obrabia ziemię bez kierowcy. To pierwsza taka maszyna w Polsce

Ten ciągnik obrabia ziemię bez kierowcy. To pierwsza taka maszyna w Polsce